Aros Kapital är ett etiskt factoringbolag

Factoringtjänster blir alltmer populära men behovet av hjälp med finansiering är knappast nytt. I och med att alltfler företag inser att de kan växa snabbare och lyckas bättre om de låter ett annat bolag sköta fakturering så finns det flera intressanta aktörer på den svenska marknaden. När du vänder dig till Aros Kapital så kan det vara för att sälja fakturor eller kanske för att få rådgivning omkring hur ditt företag kan utvecklas. Det här är ett finansbolag som jobbar på ett modernt och medvetet sätt, och det här märks tydligt då man ser på deras attityd och inställning till det där med etik.

Ett personligt engagemang

Visst är det viktigt att man ska kunna anpassa en factoringtjänst så att man som kund får plats för rörelse och förändringar. Från Aros Kapital så kan man räkna med skräddarsydda lösningar eftersom man är intresserade av samarbeten som leder till succé hellre än att tjäna pengar på kunders okunskap. För att du som kund ska förstå vad de olika factoringtjänsterna innebär så försöker man från Aros sida att jobba med ett tydligt språk där allting noga förklaras. På så vis så kan du ta ställning till om du verkligen behöver hjälp med inkassouppdrag eller om det kommer att löna sig att belåna fakturor.

Etik mycket viktigt

Det finns områden som Aros Kapital undviker och det beror på att man inte vill jobba på ett oetiskt vis. Kommer man med ett företag som hanterar kriminella element eller som kanske sysslar med uppdrag inom vapenindustrin eller porrindustrin så kommer Aros att tacka nej till ett samarbete. Det här beror på att man inte bara ställer höga krav på det egna företaget vad gäller etiska riktlinjer, man vill helt enkelt se samma inställning från samarbetspartners. Det här leder till ett bra affärsklimat som sprider sig till alla som jobbar med Aros.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.